Home Paginile blog-ului: HOTELURI| IMOBILIARE| ALTE DOMENII Vezi prima pagina: IPIX Blog

Noutati

miercuri, 2 martie 2011

CONFERINTE360.ro - barometrul lunii februarie pentru Bucureşti

Iată, succint, evoluţia cerinţelor de săli de conferinţe în luna februarie 2011. Barometrul lunar este generat de portalul www.conferinte360.ro - standardul în căutarea sălilor de conferinţe din România.

Câte evenimente au fost organizate cu ajutorul www.conferinte360.ro



















Februarie 2011 aduce o scădere a numărului de evenimente organizate cu ajutorul www.conferinte360.ro. Astfel, dacă în februarie 2010 s-au organizat 372 de evenimente, anul 2011 înregistrează o scădere până la 320 de evenimente. Acest lucru poate indica un buget mai scăzut alocat acestui tip de evenimente, în urma calculaţiilor din ianuarie, pe fondul general al unei situaţii economice încă precare.



















După o primă lună a anului aflată în concordanţă cu trendul ascendent din 2010 (vezi analiza pe anul 2010), februarie marchează o scădere uşoară a numărului de evenimente organizate cu ajutorul  www.conferinte360.ro.

Care au fost cele mai căutate capacităţi de săli de conferinţe în Bucureşti

















În capitală, organizatorii de evenimente îşi manifestă şi în acest an preferinţa pentru sălile de conferinţe de capacitate minimă. Tendinţa acestei perioade este aproape identică lunii februarie 2010, rareori înregistrându-se căutări pentru capacităţi medii sau mari. 


















Un contrast dintre cele mai interesante se înregistrează între lunile consecutive, ianuarie şi februarie 2011. Aici observăm că, pentru luna februarie, în capitală au fost solicitate intens sălile de capacitate minimă, între 10 şi 49 de locuri. Spre deosebire de aceasta, în ianuarie înregistrările au fost mai echilibrate, împărţindu-se între mai multe tipuri de capacităţi: mici, medii şi mari.

Care au fost cele mai căutate facilităţi în Bucureşti

















Păstrând trendul de la nivel naţional (vezi barometrul la nivel naţional), principalul criteriu de căutare  este "capacitatea" sălii, urmat de opţiunea de a vizualiza sala de conferinţe cu Turul Virtual IPIX. Absenţa înregistrărilor pentru Turul Virtual IPIX din luna februarie 2010 se datorează neincluderii, la momentul respectiv, a acestei aplicaţii în sistemul de măsurători de pe www.conferinte360.ro.

















Ultimele două luni ne arată aceleaşi tendinţe de consum, prezentându-ne un top al facilităţilor solicitate, care este prezidat de criteriul capacităţii, urmat îndeaproape de Turul Virtual IPIX. Aşa cum am identificat şi la nivel naţional (vezi barometrul la nivel naţional), principalele dotări tehnice ţin de accesul la un video proiector, spaţiul pentru cafea şi flipchart.

2 comentarii:

  1. daca nu am un website, dar as vrea sa-mi fac ipix pt imobil, il puteti posta la dvs pe site? Pretul ar fi acelasi?


    Multumesc

    RăspundețiȘtergere