Home Paginile blog-ului: HOTELURI| IMOBILIARE| ALTE DOMENII Vezi prima pagina: IPIX Blog

Noutati

miercuri, 30 martie 2011

Se apropie Hotel Investment Forum 2011

Cel mai complex eveniment dedicat exclusiv industriei ospitalităţii din România – Hotel Tourism&Leisure Investment Forum se va desfăşura în perioada 3-4 mai 2011, la hotelul JW Marriott din Capitală. Evenimentul organizat de Evensys, va reuni cei mai importanţi reprezentanţi din industrie: manageri, CEOs, investitori, dezvoltatori, operatori şi furnizori de servicii hoteliere şi turistice. Cei care doresc să participe la eveniment se pot înscrie pe site-ul evenimentului, la secţiunea Înscriere. Evenimentul de 2 zile cuprinde conferinţe şi seminarii dedicate cultivării şi consolidării relaţiei între principalii jucători de pe piaţă, creării de new business şi identificării partenerilor de investiţii.
Ediţia din 2011 oferă o perspectivă actuală şi detaliată asupra celor mai importante schimbări din industria hotelieră şi a ospitalităţii. În cele două zile dedicate conferinţei şi seminariilor, evenimentul va furniza informaţii actualizate despre cele mai importante subiecte din industrie, analizate în contextul economic actual şi din perspectiva oportunităţilor de investiţii din acest segment.
Pentru prima oară în organizarea evenimentului, ediţia din acest an va găzdui pe 3 mai, Gala Premiilor de Excelenţă, un eveniment în care vor fi premiate cele mai eficiente şi inovative proiecte şi concepte din industria ospitalităţii şi turismului din România. Înscrierea de proiecte în competiţie se poate realiza gratuit şi online pe site-ul evenimentului.
Mai multe detalii pe horeca.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu