Home Paginile blog-ului: HOTELURI| IMOBILIARE| ALTE DOMENII Vezi prima pagina: IPIX Blog

Noutati

miercuri, 30 martie 2011

Cele mai etice companii hoteliere în 2011

Am găsit, ca de obicei, un articol interesant pe horeca.ro referitor la topul celor mai etice companii hoteliere din lume. Este bine să ştim care sunt şi cum fac astfel încât să obţină aprecierea întregii lumi în ceea ce priveşte comportamentul etic. În zilele noastre este dificil să obţii un feedback pozitiv, un laudatio de acest gen. Consistenţa şi respectul sunt cuvintele de ordine aici. Iată topul:

Lanţurile hoteliere Marriott, Rezidor şi Wyndham au fost numite „Cele mai etice companii hoteliere din întreaga lume în 2011” de Ethisphere, institut de cercetare recunoscut la nivel internaţional care organizează anual competiţia „Cele mai etice companii din lume”, pentru diverse categorii. La categoria hoteluri/industria ospitalităţii, pe lângă cele 3 companii hoteliere menţionate mai sus, a mai fost numit şi grupul hotelier american Kimpton Hotels, care operează 55 de hoteluri în Statele Unite ale Americii.

Organizat anual de Ethisphere, evenimenul recunoaşte acele afaceri cu principii etice puternic înrădăcinate şi care derulează programe solide de respectare a acestor principii.

O echipă de profesori universitari, oficiali ai guvernului şi lideri din industria ospitalităţii au ales companiile pe baza unei aplicaţii a acestora şi a informaţiilor adiţionale adunate de Ethisphere de-a lungul anului.

Semi-finaliştii au trebuit apoi să completeze un chestionar privitor la responsabilitatea lor corporatistă, după ce au analizat obiective cheie precum responsabilitatea socială corporatistă, sisteme interne şi programe de etică derulate, contribuţii la binele public, management şi capacitatea de a reprezenta un exemplu pentru celelalte companii din industrie.

Institutul Ethisphere, este dedicat creării, promovării şi schimbului de bune practici în etica de afaceri, responsabilitatea socială corporatistă, anti-corupţie şi durabilitate.

Sursa: horeca.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu