Home Paginile blog-ului: HOTELURI| IMOBILIARE| ALTE DOMENII Vezi prima pagina: IPIX Blog

Noutati

luni, 4 aprilie 2011

Conferinte360.ro - barometrul lunii martie pentru Bucureşti

Suntem la început de aprilie, tragem linia după luna ce tocmai s-a încheiat şi consultăm barometrul lunii martie pentru sălile de conferinţe din Bucureşti înscrise pe website-ul conferinte360.ro.

Iată, pe scurt, situaţia înregistrată în capitală în luna martie 2011:


















Martie 2011 aduce o creştere a numărului de  evenimente organizate cu ajutorul conferinte360.ro. Astfel, dacă în martie 2010 se înregistrau 320 de căutări, anul acesta numărul a urcat la 339. Per total, numărul de evenimente organizate prin intermediul portalului conferinte360.ro a crescut constant începând din primul trimestru al anului 2010 şi până în prezent.



















Comparativ cu luna anterioară a acestui an, martie aduce aceeaşi creştere a numărului de căutări pe portalul conferinte360.ro, începutul de primăvară dând startul la căutări pentru evenimentele care se pregătesc la nivel naţional.

Care au fost cele mai căutate capacităţi de săli de conferinţe în Bucureşti





















O analiză comparativă între martie 2011 şi luna omoloagă a anului precedent, putem observa că anul acesta  a crescut în capitală numărul de cereri pentru sălile de capacitate medie, mai exact pentru segmentul de 100 - 199 de locuri. Dacă în anul precedent cererile se îndreptau către anumite capacităţi, martie 2011 aduce o extindere a orizontului de căutare.




















Ultimele două luni au înregistrat cereri diferite de capacităţi pentru sălile de conferinţe din Bucureşti. Dacă în febuarie cererile au fost îndreptate în proporţie e 90% către sălile de capacitate mică, martie a mai redus diferenţa: în Bucureşti s-au căutat săli şi pentru evenimente de o amploare medie, într-un procent de 30%.

Care au fost cele mai căutate facilităţi în Bucureşti





















În topul căutărilor în funcţie de facilităţi se află capacitatea de locuri a sălii şi Turul Virtual IPIX. Şi în cazul sălilor din Bucureşti, organizatorii de evenimente consideră un criteriu important posibilitatea de a previzualiza sala., alături de numărul de locuri pentru participanţi.





















Evoluţia ultimelor două luni păstrează aceleaşi valori pentru criteriile de căutare a sălilor de conferinţe din capitală. La fel ca şi în cazul rezervărilor de la nivel naţional, dotările tehnice ale sălilor şi spaţiile rezervate sunt  considerate a fi incluse în ofertă, datorită faptului că majoritatea hotelierilor şi-au echipat sălile în mod corespunzător.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu