Home Paginile blog-ului: HOTELURI| IMOBILIARE| ALTE DOMENII Vezi prima pagina: IPIX Blog

Noutati

joi, 7 aprilie 2011

Cum îţi relaxezi clienţii din clasa business

Ceea ce au în comun cei mai mulţi călători din zona business este graba: fuga spre aeroport de acasă sau de la birou, check-in-ul la aeroport, plecarea din aeroportul de la destinaţie, check-in la hotel, ajungerea la hotel, întâlnirile, cina, check-out la hotel, iar spre aeroport, iar spre casă, birou şi tot aşa mai departe.

Obositor, stresant! Timpul este preţios şi, din păcate, nu ai efectiv când să te relaxezi, eventual să vizitezi oraşul în care ai afaceri de încheiat. Luând acest aspect în considerare, hotelierii de la Peninsula Hotels (sub egida Peninsula Academy) au propus un plan de relaxare foarte incitant pentru oamenii de afaceri aflaţi mereu pe drumuri. Călătorul îşi ia o zi de relaxare în timpul călătoriei, timp în care Peninsula Hotels îl răsfaţă cu o experienţă culturală bogată şi distractivă.

Programul Peninsula Hotels pe anul 2011, care acum este disponibill în toate hotelurile din lume, se concentrează asupra unor activităţi artistice unice din zona proximă a hotelului. Programul poartă o denumirea sugestivă - "Arta ospitalităţii".

Ce presupune "Arta ospitalităţii"?
Situat în centrul fiecărui oraş în care este prezent, fiecare hotel are încheiate parteneriate cu galerii, muzee şi critici de artă. Toate acestea asigură experienţă exclusivă şi interesantă, ce dezvăluie cea mai frumoasă parte a unui oraş: cultura. Mai mult decât atât, lanţul hotelier dispune de propria colecţie de piese artistice, un dar frumos oferit clienţilor săi.

Iată câteva exemple de surprize culturale à la "Arta ospitalităţii":

Peninsula Hotels din Hong Kong se mândreşte cu o colecţie valoroasă de piese de artă, iar programului zilei culturale presupune plimbări cu MINI la Soho, la Arhiva de Artă a Asiei, Galeria de Artă Aura, comuna artiştilor Cattle Depot, iar în încheiere o cină artistic pregătită la restaurantul aflat pe acoperişul hotelului, denumit Philippe Starck.

Peninsula din Tokio celebrează creativitatea japoneză şi meşteşugurile tradiţionale, cu peste 1.000 de piese de artă în jurul hotelului, toate prezentate în cadrul unei plimbări virtuale, ca un tur tur pe iPod şi cu un design nou pentru broşura colecţiei de artă. Oaspeţii vizitează două dintre cele mai bine ţinute secrete ale artei din Tokio: Casa Kyu Asakura şi Art Front Gallery.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu