Home Paginile blog-ului: HOTELURI| IMOBILIARE| ALTE DOMENII Vezi prima pagina: IPIX Blog

Noutati

luni, 18 aprilie 2011

CENTURY 21 România foloseste "turul virtual IPIX" inca de la lansarea oficiala in Romania

CENTURY 21 România îşi îmbogăţeşte paleta de servicii menite să vină în întâmpinarea nevoilor clienţilor săi prin achiziţionarea unui nou instrument, creat de IPIX Corporation.

Aplicaţia le oferă celor ce doresc să cumpere o proprietate posibilitatea de a face un tur virtual a acesteia, economisind astfel timpul necesar vizionărilor pe teren. "Am decis să adoptăm această tehnologie încă din prima zi în care s-a lansat pe piaţa din România datorită dorinţei noastre de a ridica în permanenţă standardele la care se livrează serviciile imobiliare.”, a declarat Cătălin Scripcaru, Preşedinte CENTURY 21 România.
Astfel, toţi cei care accesează http://www.imopedia.ro/, primul website din România care implementează turul virtual IPIX pentru proprietățile imobiliare listate, vor putea vizualiza exclusiv proprietăţile promovate de către CENTURY 21 România în noul sistem inovator. „CENTURY 21 România este prima reţea de agenţii imobiliare care a achiziţionat acest nou instrument, lansat vineri, 15 aprilie, în cadrul evenimentului Ziua Agentului Imobiliar, poziţionându-se astfel ca un trend setter pe piaţa imobiliară. La nivel internaţional, peste 25.000.000 de tururi virtuale IPIX sunt afişate zilnic pe internet, economisind timpul vânzătorului şi al cumpărătorului.", a declarat Gabriel Turicianu, Managing Director la IPIX România.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu