Home Paginile blog-ului: HOTELURI| IMOBILIARE| ALTE DOMENII Vezi prima pagina: IPIX Blog

Noutati

joi, 14 aprilie 2011

IPIX pune imobiliarele în mișcare


IPIX, liderul mondial în imagine la 360 de grade, promite să schimbe definitiv modul în care se vând și se cumpără proprietățile imobiliare.  

IPIX Romania lansează oficial soluțiile IPIX pentru industria imobiliară, vineri, 15 aprilie 2011, la Hotelul Intercontinental din București, sala Ronda, începând cu  ora 15.00. Evenimentul are loc în cadrul „Zilei agentului imobiliar”, organizat alături de Imopedia și asociațiile profesionale.

Soluțiile IPIX se adresează agenților și brokerilor imobiliari care au în portofoliu proprietăți cu reprezentare / exclusivitate, dar și persoanelor fizice care scot la vânzare sau închiriere proprietăți imobiliare. Cu ajutorul „turului virtual IPIX” si al unui calculator sau iPhone/iPad conectat la internet, fiecare potențial client intră în orice proprietate imobiliara aflată la vânzare sau închiriere. Deschide ușile una câte una și inspectează interactiv, din confortul propriului fotoliu, toate camerele. Apoi alege care sunt proprietățile pe care dorește sa le viziteze în teren. Astfel, potențialul cumpărător și agentul imobiliar economisesc timp prețios și energie.

"www.imopedia.ro este primul website din Romania specializat în listarea de proprietăți imobiliare care implementează "turul virtual IPIX" și "IPIX Planner" pentru proprietățile imobiliare listate" a declarat Răzvan Muntean, General Manager la IMOPEDIA.

„IPIX a pus imobiliarele in mișcare mai întâi în SUA, unde a înregistrat un excelent succes. Iar astăzi, suntem încântați să facem acest lucru și în România,  punând umărul la reconstrucția industriei imobiliare” a declarat Gabriel Turicianu, Managing Director la IPIX Romania.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu