Home Paginile blog-ului: HOTELURI| IMOBILIARE| ALTE DOMENII Vezi prima pagina: IPIX Blog

Noutati

joi, 7 aprilie 2011

Complexul hotelier Ocna Sibiului - de vânzare

Complexul hotelier cu profil balnear Ocna Sibiului a fost scos la vânzare pentru suma de 10 milioane de euro (fără TVA), dar există şi posibilitatea închirierii acestuia cu 50.000 de euro pe lună, a declarat Ilie Grădinar, proprietarul complexului, pentru Mediafax.

Complexul este compus din hotelul Helios, cu 52 de camere şi clasificat la patru stele, şi hotelul Salinas, de trei stele, care are 23 de camere.
“Complexul a fost închiriat în anul 2008 unui cetăţean israelian, dar, în urma decesului acestuia, a devenit din nou disponibil. În prezent, luăm în considerare atât varianta vânzării, cât şi a închirierii, pentru un preţ de 10 milioane de euro, respectiv 50.000 de euro lunar, la care se adaugă TVA”, a spus Grădinar.
Situat în renumita staţiune Ocna Sibiului, complexul a fost complet renovat în anul 2006. El include o bază de tratament care funcţionează într-o clădire-patrimoniu proiectată de arhitecţi vienezi.
Centrul de conferinţe are patru săli, cu capacităţi de 120 de locuri, 50 de locuri, respectiv 24 şi 16 locuri. Restaurantul, situat de asemenea într-o clădire monument istoric, veche de 100 de ani, are trei saloane cu o capacitate totală de 220 de locuri. Acesta beneficiază şi de două terase, dintre care una suspendată.
Totodată, baza de agrement include sală de fitness, tenis de masă şi de câmp, cu nocturnă, bazin interior cu apă sărată, o piscină interioară şi una în aer liber, cabinet de masaj, saună, baie turcească, jacuzzi, biliard şi o discotecă cu terasă.
Sursa: horeca.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu