Home Paginile blog-ului: HOTELURI| IMOBILIARE| ALTE DOMENII Vezi prima pagina: IPIX Blog

Noutati

miercuri, 6 aprilie 2011

Cele mai bune hoteluri situate în aeroporturi

Hotelul Regal situat în aeroportul Hong Kong a fost numit nu doar cel mai bun hotel din Asia, ci şi cel mai bun din lume. Iată clasamentul primelor 10 cele mai bune hoteluri situate în aeroporturi, din întreaga lume. La nivel mondial, cel mai bun hotel situat într-un aeroport a fost votat Hotelul Regal din Hong Kong, urmat de hotelul Crowne Plaza din aeroportul Changi. Hotelul Regal situat în aeroportul Hong Kong a fost numit nu doar cel mai bun hotel din Asia, ci şi cel mai bun din lume.

Hotelul Sofitel din aeroportul Heathrow din Londra a fost desemnat cel mai bun hotel situat într-un aeroport din Europa, în cadrul Premiilor Skytrax 2011, eveniment ce premiază anual cele mai bune aeroporturi din lume. Pentru prima dată în istoria competiţiei, a fost introdusă secţiunea „Cele mai bune hoteluri situate în aeroporturi”.

Premiile „Best Airport Hotel Awards 2011” s-au acordat în urma rezultatelor unui amplu sondaj realizat în rândul a 860.000 de oaspeţi din peste 190 de hoteluri din lume, hoteluri situate în aeroporturi.

Oaspeţilor hotelieri li s-a cerut să nominalizeze hotelul favorit pe baza unor criterii precum calitatea personalului şi a serviciilor oferite, confortul unitul unităţii şi curăţenia camerelor, standardul mâncării şi al băuturilor, locaţia hotelului, dar şi uşurinţa de transfer la terminalele aeroportului.

Hotelul Sofitel a câştigat primul loc în Europa şi locul 3 la nivel mondial. Hotelul are 650 de dormitoare, 27 de apartamente, 45 de săli de întâlnire, 2 restaurante, 2 baruri şi un Salon de Ceai. Locul doi la nivel european a fost ocupat de Hotelul Kempinski din aeroportul Munich, urmat de hotelul Movenpick din aeroportul Zurich, care a obţinut locul 3.

Sursa: horeca.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu