Home Paginile blog-ului: HOTELURI| IMOBILIARE| ALTE DOMENII Vezi prima pagina: IPIX Blog

Noutati

luni, 4 aprilie 2011

Conferinte360.ro - barometrul lunii martie pentru România

Suntem la început de aprilie, tragem linia după luna ce tocmai s-a încheiat şi consultăm barometrul lunii martie pentru sălile de conferinţe înscrise pe website-ul conferinte360.ro - date ce vizează evoluţia la zi a cererilor pentru cele peste 820 de săli de conferinţe luate în considerare.

Iată, pe scurt, situaţia înregistrată în luna martie 2011:


















Martie 2011 aduce o creştere a numărului de  evenimente organizate cu ajutorul conferinte360.ro. Astfel, dacă în martie 2010 se înregistrau 320 de căutări, anul acesta numărul a urcat la 339. Per total, numărul de evenimente organizate prin intermediul portalului conferinte360.ro a crescut constant începând din primul trimestru al anului 2010 şi până în prezent.



















Comparativ cu luna anterioară a acestui an, martie aduce aceeaşi creştere a numărului de căutări pe portalul conferinte360.ro, începutul de primăvară dând startul la căutări pentru evenimentele care se pregătesc la nivel naţional.

Care au fost cele mai căutate capacităţi de săli de conferinţe la nivel naţional

















Organizatorii de evenimente din ţară îşi păstrează interesul pentru sălile de conferinţe de capacitate mică şi medie, cu o orientare vizibilă către sălile de capacitate mică, o mare parte căutând săli de 15 - 18 locuri.





















O comparaţie a ultimelor două luni ne dezvăluie o situaţie interesantă: s-au păstrat aceleaşi standarde de căutare în privinţa capacităţii de locuri, fără nicio modificare. Astfel, dacă în ianuarie 2011 încă se mai manifesta interes pentru sălile de capacitate mare, februarie şi martie trasează clar trendul pe piaţa sălilor de conferinţe.

Care au fost cele mai căutate facilităţi la nivel naţional























La nivel naţional, IPIX Virtual Tour rămâne principalul criteriu de căutare a sălilor de conferinţe, urmat de capacitatea de locuri a sălii. Astfel, concluzionăm că organizatorii de evenimente doresc să previzualizeze sala de conferinţe înainte de a o rezerva, aspectul fiin deosebit de important având în vedere faptul că astăzi majoritatea sălilor dispun de celelalte facilităţi căutate, cum ar fi video proiector, whiteboard, Internet ş.a.m.d.





















O comparaţie a ultimelor două luni dezvăluie acelaşi trend impus încă de la începutul anului 2010, când IPIX Virtual Tour  a devenit un criteriu de top pentru căutarea sălilor de conferinţe, alături de capacitatea de locuri de care dispune sala respectivă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu