Home Paginile blog-ului: HOTELURI| IMOBILIARE| ALTE DOMENII Vezi prima pagina: IPIX Blog

Noutati

marți, 5 aprilie 2011

Follow-up la cursul "Facebook" pt brokeri imobiliari


Dragi prieteni,



Vă mulţumesc tuturor pentru prezenţa la cursul "Facebook pentru brokeri şi agenţi imobiliari" desfăşurat zilele trecute la Asociaţia Brokerilor Imobiliari (ABI) - click aici pentru informaţiile despre curs. Mi-a făcut plăcere să explorăm acest teritoriu nou numit "Facebook", să căutăm soluţii optime pentru exploatarea lui. Şi, mai presus de toate, am apreciat interesul şi implicarea de care aţi dat dovadă. Câte un "LIKE" pentru fiecare participant.


În urma feedback-ului vostru, am concluzionat că brokerii imobiliari sunt dispuşi să "atace" noua zonă şi, ca atare, să descopere toate posibilităţile de dezvoltare a business-ului oferite de Facebook.

Iată feedback-ul primit de la unii dintre voi:
"În urma seminarului am plecat cu mai multe idei noi, dar mi-am şi reconfirmat că sunt pe un drum bun în ceea ce fac pe reţelele de socializare. Informaţia esenţială a fost cea referitoare la iFrame, care mă va ajuta să automatizez procesul de sharing al ofertelor imobiliare pe care le gestionez în acest moment".

"Am prins ideea cu iFrame şi cu faptul că, urmărind wall-ul, îmi pot da seama ce este în spatele măştii. (f. f. important şi interesant)".

"Facebook-ul nu este chiar o joacă şi trebuie să îl iau în serios. Am inteles că trebuie să îmi sporesc reţeaua, depăşind limita cunoştinţelor din offline, ca să zic aşa. Thx for advice!"


Nu ezitaţi să-mi scrieţi aici, pe blog. Va fi o plăcere să discutăm oricând.
Profitaţi de Facebook... la 360 de grade!

Gabriel

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu