Home Paginile blog-ului: HOTELURI| IMOBILIARE| ALTE DOMENII Vezi prima pagina: IPIX Blog

Noutati

luni, 30 mai 2011

Mamaia, prima statiune cu sistem de rezervari online

IPIX Romania, administrator al website-ului oficial al statiunii Mamaia (www.mamaia360.ro), organizeaza marti, 30 mai 2011, primul infotrip virtual din Romania, unde va fi prezentat noul sistem de rezervari online al statiunii Mamaia.

Evenimentul se va desfasura exclusiv pe internet, incepand cu ora 11:00, iar invitatii (agentiile de turism si jurnalisti) pot participa pe baza inscrierii la adresa: www.mamaia360.ro/infotrip.

In cadrul infotrip-ului, va fi prezentat noul sistem de rezervari online al statiunii Mamaia implementat din acest sezon estival (2011) pe www.mamaia360.ro, website-ul oficial al statiunii Mamaia. Mamaia devine astfel prima statiune din Romania care pune la dispozitia turistilor si a agentiilor de turism un sistem de rezervari online, cu verificarea disponibilitatilor si confirmare pe loc.

Noutatea pe care o aduce sistemul de rezervari al statiunii Mamaia este cumpararea de sejururi, pe internet, direct de la hoteluri. In anii precedenti crizei economice, hotelurile din Mamaia vindeau exclusiv prin intermediul a patru touroperatori mari care, la randul lor, revindeau catre agentiile de turism ceea ce facea ca, de multe ori, pretul sa creasca la beneficiarul final – turistul. Incepand din acest sezon estival (2011), pe www.mamaia360.ro, turistii si agentiile de turism cumpara sejururi direct de la hotel, fara intermediari, la cel mai bun pret. 

In acest moment, se fac rezervari online pe www.mamaia360.ro, website-ul oficial al statiunii Mamaia, la toate categoriile de hoteluri, de la 2 la 5 stele. Astfel, atat agentiile de turism cat si turistii afla in timp real cate camere sunt disponibile la fiecare hotel, la ce tarif, dupa care plaseaza rezervarea (blocand imediat camera) si primesc confirmarea pe loc, direct pe www.mamaia360.ro.

Despre www.mamaia360.ro

www.mamaia360.ro a fost lansat in 2010 de catre Asociatia Patronala Mamaia, in parteneriat cu IPIX Romania, ca urmare a unei investitii de 450.000 euro din partea companiei IPIX. La momentul lansarii, www.mamaia360.ro a constituit o premiera mondiala in modul de promovare pe internet a unei destinatii turistice.
Despre IPIX Romania
Tehnologia IPIX – un produs marca NASA
Tehnologia IPIX a fost creata, initial, in laboratoarele NASA, pentru proiecte militare. IPIX a intrat apoi in domeniul civil, revoluţionând modul in care vedem de la distanta, cu ajutorul internetului, hoteluri, destinatii turistice, proprietati imobiliare s.a. În fiecare zi, pe internet, sunt afisate peste 24 de milioane „tururi virtuale IPIX”.
IPIX Romania este reprezentanta IPIX Corporation la Bucuresti, oferind solutii de marketing online pentru hoteluri si proprietati imobiliare.

Un comentariu:

  1. E interesanta ideea pe care ati dezvoltat-o voi. Mi se pare foarte ok vizionarea 360 a locatiilor din mamaia.

    RăspundețiȘtergere