Home Paginile blog-ului: HOTELURI| IMOBILIARE| ALTE DOMENII Vezi prima pagina: IPIX Blog

Noutati

miercuri, 1 iunie 2011

Mamaia, prima statiune din Romania cu sistem de rezervari online

Mamaia devine prima statiune din Romania care pune la dispozitia turistilor si a agentiilor de turism un sistem de rezervari online, cu verificarea disponibilitatilor si confirmare pe loc - www.mamaia360.ro.

Noutatea pe care o aduce sistemul de rezervari al statiunii Mamaia este cumpararea de sejururi, pe internet, direct de la hoteluri.

In anii precedenti crizei economice, hotelurile din Mamaia vindeau exclusiv prin intermediul a patru touroperatori mari care, la randul lor, revindeau catre agentiile de turism ceea ce facea ca, de multe ori, pretul sa creasca la beneficiarul final - turistul.

Incepand din acest sezon estival (2011), pe http://www.mamaia360.ro/, turistii si agentiile de turism cumpara sejururi direct de la hotel, fara intermediari, la cel mai bun pret.

In acest moment, se fac rezervari online pe website-ul oficial al statiunii Mamaia, la toate categoriile de hoteluri, de la 2 la 5 stele.

Astfel, atat agentiile de turism cat si turistii afla in timp real cate camere sunt disponibile la fiecare hotel, la ce tarif, dupa care plaseaza rezervarea (blocand imediat camera) si primesc confirmarea pe loc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu