Home Paginile blog-ului: HOTELURI| IMOBILIARE| ALTE DOMENII Vezi prima pagina: IPIX Blog

Noutati

marți, 12 martie 2013

La Mamaia se toarna filmul "Baywatch",
cu primarul Mazare ca actor



Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a anunţat că lucrează cu o televiziune la realizarea unui serial de genul Baywatch, care se va desfăşura la Mamaia.

Edilul nu a dat prea multe detalii despre proiect, însă este de părere că Mamaia are nevoie de un alt tip de promovare, cu accentul pus pe distracţie. "Serialul va fi transmis şi pe reţeaua externă a televiziunii. Nu ştiu dacă o să apar şi eu în serial, poate o să joc câteva scene. Dacă am fost în Brazilia pe carul alegoric, pot să joc şi într-un film. Turismul nu trebuie văzut unitar: sunt mulţi familişti, care vor linişte, vor să meargă la bulgari, să umfle bine burta, dar sunt mulţi alţii care vor pe lângă plajă să aibă parte şi de distracţie şi de alte oferte conexe plajei şi apei (...) Muzica şi filmul, fetele noastre, sunt o manieră minunată de promovare", a declarat Radu Mazăre la România TV. Recent, Mazăre a anunţat că staţiunea Mamaia va găzdui în această vară un festival internaţional al cluburilor, iar o mică parte din ceea ce se va întâmpla atunci va fi prezentată cu ocazia Târgului de Turism al României.

Sursa: Libertatea

2 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. E un mod inedit de promovare, pana la urma, Adrian. Chiar daca ne place sau nu personajul - primarul Mazare, s-ar putea sa nu fie o idee chiar rea... va fi interesant de vazut ce impact va avea.

      Ștergere