Home Paginile blog-ului: HOTELURI| IMOBILIARE| ALTE DOMENII Vezi prima pagina: IPIX Blog

Noutati

joi, 21 martie 2013

„Viva la noche, viva loca Mamaia!”
- imnul Mamaia 2013,
debutul lui Mazare in muzica

„Viva la noche, viva loca Mamaia!” Asa incepe imnul celebrei statiuni de pe litoral, imn ce va fi cantat de Radu Mazare, Loredana si rapperul Chimie. Piesa este realizată de un compozitor străin, prieten cu Loredana, şi nu are deocamdată un titlu.

James Bond, luptator spartan, toreador, aviator, ofiter german…tot atatea ipostaze in care l-am vazut pe primarul Constantei pana acum. Radu Mazare se pregateste acum insa sa isi faca debutul si in lumea muzicala cu un imn pentru statiunea Mamaia, imn ce, conform declaratiilor lui, va face furori.
 
"Ma preocup foarte tare de un proiect muzical, pentru ca vreau ca de 1 mai Mamaia sa aiba un hit care sa rupa radiourile si toate cluburile.”
 
Melodia va fi dedicata statiunii Mamaia si va fi lansata pana in data de 15 aprilie. Primarul Constanţei spune că a avut discuţii cu mai mulţi artişti pentru realizarea acestui proiect şi
în cele din urmă s-a înţeles cu Loredana.
 
Mă chinui de astă vara să găsesc pe cineva cu care să scoatem un hit despre Mamaia. Am discutat cu mai mulţi artişti, cert este că m-am înţeles cu Loredana, care este o tipă, o foarte bună artistă, foarte profesionistă şi extraordinar de expansivă şi de pozitivă. Loredana cu mine si Chimie - uite-l aici pe Chimie e in plina ascensiune-garantat va spun ca va fi un hit", a declarat primarul Constantei.
 
Lansarea va fi până pe 15 aprilie, de 1 mai va fi deja în vogă, de 1 mai se vor urca cu toții pe mese în cluburi, dansand pe acest hit și tot pe 1 mai filmam și clipul. Pe fiecare dintre noi interesează ceva. Pe mine mă interesează să promovăm Mamaia, distracția, nebunia de vară, fetele, costumele, turismul, pe Chimie îl interesează că e cariera lui și Loredana mai bifează un hit”, a mai precizat Mazăre.
 
"Mamaia practic m-a aratat lumii intregi, atunci cand am castigat la 16 ani trofeul de la Mamaia, si atunci cand Radu mi-a propus acest lucru am zis: 'Da! De ce nu?'. Mamaia poate fi, sa spunem, Brazilia noastra, aici, in Romania", a spus si Loredana.

Imnul ce urmeaza a fi lansat va avea si un videoclip, videoclip in care vor aparea multe fete.
 
În videoclip vor fi foarte multe fete, şi îmbrăcate, şi dezbrăcate, pentru toate gusturile. Este vorba despre o Mamaie nebună. 50 - 100. In orice caz, o sa fie costume, alegorie, carnaval distractie", a dezvaluit Mazare despre numarul fetelor prezente in videoclip.
 
"O melodie frumoasa. O sa trimitem lumea pe zi la plaja, seara la distractie", a spus si rapperul Chimie.
 
 


 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu