Home Paginile blog-ului: HOTELURI| IMOBILIARE| ALTE DOMENII Vezi prima pagina: IPIX Blog

Noutati

marți, 11 martie 2008

IPIX România relansează

IPIX România relansează website-ul companiei dedicat în principal hotelurilor, pensiunilor turistice şi agenţiilor imobiliare.

Cu un conţinut nou, restructurat, website-ul se doreşte a fi un instrument interactiv de informare a potenţialilor clienţi cu privire la cele mai noi soluţii dezvoltate în cadrul companiei.

4 comentarii:

  1. am intrat intamplator in site-ul dvs. Cautam un hotel si am fost redirectionat. Sunt foarte impresionat si ma bucur ca exista oameni ca dvs, mereu cu gandul la clientii lor.

    Eu am o firma de consultanta, management. Pe mine m-ati putea ajuta in vreun fel, sa-mi cresc potentialul? Am vazut ca aveti, pe langa imobiliare si hoteluri - alte domenii.

    Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim, va multimim pentru vizita pe www.ipix.ro si pentru intrebare.

    Daca as avea o firma de consultanta, m-as gandi la cum sa profit de internet, cum sa obtin clienti. Acesta e scopul final. Dar ca sa ajung acolo, este nevoie sa fac pasi mici si siguri, pana ajung la obiectivul final.

    Vestea proasta este ca este foarte putin probabil sa obtineti clienti cu ajutorul internetului. Vestea buna este ca puteti obtine saleslead-uri, adica potentiali clienti. Eh, de aici incepe povestea frumoasa si munca propriu-zisa.

    Ca o concluzie intermediara, pentru aceasta succinta interventie, este nevoia ca dumneavoastra sa folositi propriul website (si retelele sociale, neaparat) pentru a incepe sa construiti relatii cu potentiali clienti. Adica, sa le castigati increderea astfel incat sa ii determinati ca sa va contacteze. Abia apoi urmeaza sa faceti vanzari, cand aveti clientul fata in fata in acest tip de business.

    Okay, cum va putem ajuta noi: sa convertim vizitatorii website-ului dumneavoastra in potentiali clienti (care sa va contacteze). Daca acesta este un obiectiv care coincide cu strategia dumneavoastra, va propunem urmatoarele doua solutii IPIX:

    1) IPIX Virtual Tour - (de corelat cu celalalt serviciu de mai jos)
    Detalii aici: http://www.ipix.ro/alte_domenii_ipix_virtual_tour.aspx


    2) IPIX Sales Agent - ca sa va ajute sa construiti relatia cu potentialul client, sa-i vorbiti direct pt a-i comunica transparenta, deschidere si faptul ca sunteti un tip novator si pro-activ (daca va implicati si sunteti chiar dvs IPIX Sales Agent). Il punem ori pe pagina web ori/si in IPIX Virtual Tour (pt maximum de impact).
    Detalii aici:
    http://www.ipix.ro/alte_domenii_ipix_sales_agent_web_actor.aspx

    RăspundețiȘtergere
  3. Va multumesc foarte mult pentru promptitudinea raspunsului.

    In maxim o luna, va voi contacta, pentru a putea finaliza discutia - foarte benefica de altfel. Pana atunci, voi pune la punct website-ul.

    Cu deosebita stima,
    Valeriu Stanca

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnule Stanca, spor la treaba va doresc. Si concentrati-va sa obtineti nu un website-vitrina, ci un tool de business. Cand sunteti gata, va asteptam la IPIX.

    RăspundețiȘtergere