Home Paginile blog-ului: HOTELURI| IMOBILIARE| ALTE DOMENII Vezi prima pagina: IPIX Blog

Noutati

luni, 28 iulie 2008

Kazeboo - un nou club exclusivist cu plaja privata la Mamaia

Turul virtual IPIX a fost solutia aleasa pentru marketarea online a celui mai nou club exclusivist din Mamaia.

luni, 21 iulie 2008

Hotelul Megalos semneaza cu IPIX

Hotelul Megalos din Constanta va afisa pe website turul virtual al hotelului creat de IPIX Romania. Pe website, va fi implementat si sistemul de rezervari online de la IPIX cu confirmare instant si care asigura incasarea banilor in caz de no-show.

luni, 14 iulie 2008

Hotelul Voila din Constanta se redeschide pe internet

Deschis in 2006 si clasificat la 4 stele, Hotelul Voila din Constanta este unul aparte in peisajul autohton. Compania IPIX Romania a fost selectata pentru a redesena website-ul si pentru a crea turul virtual al hotelului. De asemenea, IPIX Romania va a implementa pe website-ul hotelului popularul sau sistem de rezervari cu garantare pe baza de card si confirmare instant. Noul website va fi relansat la adresa: www.voilahotel.ro

vineri, 11 iulie 2008

Best Western Savoy implementeaza sistemul de rezervari online de la IPIX Romania

Telefoane, rezervari, discutii, sezon estival, bani, calcule, planning si iar planning... oameni din personal cu atentia si nervii intinsi la maxim pentru ca este sezon estival. Proaspat implementat pe www.savoyhotel.ro, sistemul de rezervari online de la IPIX Romania a rezolvat rapid situatia: procesul de rezervare se deruleaza integral pe website-ul hotelului. Astfel, sistemul de rezervari online IPIX a eliminat costurile suplimentare si taskurile inutile: primeste email, suna clientul, raspunde la intrebarile clientului, la toate intrebarile clientului.

Problema no-show-urilor este o alta problema foarte importanta care a fost rezolvata. Cu sistemul de rezervari de la IPIX Romania hotelul isi recupereaza prima noapte de cazare rapid si 100% garantat.
www.savoyhotel.ro

joi, 10 iulie 2008

Hotelul Piccadilly din Mamaia face rezervarile online

Clientii hotelului Piccadilly vor putea face rezervari online cu confirmare pe loc din 10 iulie 2008. Sistemul este implementat direct pe pagina web a hotelului de catre IPIX Romania: www.piccadilly.ro

vineri, 4 iulie 2008

Ideal Casa isi deschide showroom-urile 24 de ore din 24

Ideal Casa, un binecunoscut brand romanesc in industria design-ului interior, a deschis la Bucuresti nu mai putin de 3 showroom-uri. Pentru marketingul online a ales tururile virtuale la 360x360 de grade de la IPIX Romania pentru a pastra deschise show-room-urile 24 de ore din 24 pentru publicul online.

Turul virtual creat de IPIX Romania reda cu acuratete atmosfera din showroom. In baza acestei experiente online creata vizitatorului, obiectivul de marketing al Ideal Casa este sa le trezeasca interesul potentialilor clienti pentru a vizita si cumpara din showroom-urile sale. Tururile virtuale IPIX vor fi implementate pe noul website al companiei care va fi lansat in curind la www.ideal-casa.ro.